Ekol Denizcilik'in yeni mutfak atölyesi Maltepe Yerleşkesi'nde açıldı. Ekol Denizcilik Eğitim Merkezinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı :

“Ekol Denizcilik olarak, Maltepe Yerleşkemizde yeni açılan mutfak atölyemizi tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu atölyede, denizcilik sektöründe yaklaşık 10 yıllık deneyime sahip olan Profesyonel Aşçımız Gözde Öget tarafından verilen kapsamlı eğitimler ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Bu programda, aldıkları eğitim ile gemi mutfaklarında çalışabilecekleri bir sertifika sunuyoruz. Eğitimlerimiz, endüstriyel mutfakta profesyonel bir ortamda gerçekleşmekte ve öğrencilere, her türlü deniz mutfağında çalışma fırsatı sağlamaktadır.

Yeni mutfak atölyemiz, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratiğe dökebilecekleri ve iş hayatında karşılaşacakları zorluklara karşı hazır olabilecekleri bir ortam sunmaktadır. Eğitimlerimiz, öğrencilerin profesyonel hayatta başarılı olmaları için gerekli tüm bilgi ve becerileri kazanmalarını hedeflemektedir.

Alkoç Group Batum'daki ofisini güçlendiriyor Alkoç Group Batum'daki ofisini güçlendiriyor

Denizcilik kariyerine lezzet katmak isteyen tüm öğrencilerimizi bu eşsiz eğitim fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz. Bu program, hem kişisel gelişim hem de mesleki yeterlilik açısından büyük bir avantaj sağlayacaktır”

 Ekol Denizcilik Maltepe Yerleşkesi'nde Yeni Mutfak Atölyesi Açıldı!

Editör: Nermin İstikbal