Kıran Denizcilik'in çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale gelen motivasyon yemeklerinden biri daha, AVS işbirliği ile  Kıran Eurasia gemisinde gerçekleştirildi.

Kıran Denizciliğin Motivasyon Yemeği, Avs Işbirliği Ile Kıran Eurasia Gemisinde Gerçekleştirildi.6

Kıran Eurasia gemisiyle Tuzla TK Tersanesi’nde başlayan yolculuk AVS Catering iş birliği ile gerçekleşti. AVS Catering ekibi, titizlikle hazırladığı yemeklerle gemi ekibine sıcak ve samimi bir atmosfer sundu. AVS’den Proje Yöneticisi Ülkü Baştemur, Mutfak Koordinatörü Savaş Baştemur, Yönetici Yardımcı Şef Erdi Bayındır ve Yardımcı Şef Mert Akman profesyonel mutfak deneyimlerini etkinlikte sergiledi.

Kıran Denizciliğin Motivasyon Yemeği, Avs Işbirliği Ile Kıran Eurasia Gemisinde Gerçekleştirildi.5

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de düzenlenen etkinlik, Kıran Denizcilik’in personeline verdiği değeri ve bu alandaki bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Kıran Denizciliğin Motivasyon Yemeği, Avs Işbirliği Ile Kıran Eurasia Gemisinde Gerçekleştirildi.6

Arkas,  Denizcilik, Lojistik ve Liman  Yatırımlarına Devam Ediyor Arkas,  Denizcilik, Lojistik ve Liman  Yatırımlarına Devam Ediyor

Bu özel akşam yemeği. İstanbul Tuzla TK Tersanesi’nde başlayan bir yolculuğun ardından, AVS Catering iş birliği ile gemide başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. AVS Catering ekibi, titizlikle hazırladığı yemeklerle gemi ekibine sıcak ve samimi bir atmosfer sundu. AVS’den Ülkü Baştemur (Proje Yöneticisi), Savaş Baştemur (Mutfak Koordinatörü), Erdi Bayındır (Executive Sous Chef) ve Mert Akman (Sous Chef) profesyonel mutfak deneyimlerini bu anlamlı etkinlikte sergiledi.

Kıran Denizciliğin Motivasyon Yemeği, Avs Işbirliği Ile Kıran Eurasia Gemisinde Gerçekleştirildi.3

Buna ek olarak, Beyza Turhan (Catering Management Team Leader), Ogetan Meyman (Catering Management Supervisor) ve Kamila Muradova (Catering Management Supervisor) da organizasyonun başarılı bir şekilde yürütülmesine önemli katkılarda bulundular. Kıran Denizcilik’ten Purchasing Manager Özlem Bakırcıoğlu Koçgar’ın da katılımıyla bu özel akşam daha da anlam kazandı.

Kıran Denizciliğin Motivasyon Yemeği, Avs Işbirliği Ile Kıran Eurasia Gemisinde Gerçekleştirildi.7

Etkinlik kapsamında AVS Ağaç Atölyesi’nde üretilen kesme tahtaları, gemi ekibine hediye edildi. Her bir kesme tahtası, AVS’in kaliteli işçiliği ve sürdürülebilirlik anlayışını yansıtarak, anlamlı bir hatıra olarak sunuldu.

Kıran Denizcilik’in AVS Catering ile gerçekleştirdiği bu iş birliği, denizcilik sektöründe yenilikçi organizasyon modellerinin başarılı bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Editör: Nermin İstikbal