İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi Bahar Şenliği

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (DEFAMED) İzmir Şubesi, her sene düzenli olarak organize ettiği geleneksel 16. Denizciler Bahar Şenliği’ni Bornova Çicekliköy’de gerçekleştirdi.

İTÜ DEFAMED İzmir bahar şenliği

 26 Mayıs Pazar günü İzmir’de gerçekleştirilen 13.Geleneksel Denizciler Bahar Şenliğinde davetliler birbirleriyle özlem giderirken bir yandan da doyasıya eğlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenliğe Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Eğitim ve Belgelendirme Daire Başkanı Özer Özbey, İzmir Bölge Liman Başkanı Ünal Hakan Atalan, Aliağa Bölge Liman Başkanı Burak Bulut, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Başkanı Adem Şimşek, İTÜ DEFAMED (YDO) Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Teker ve yönetim kurulu üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile mezunlar ve aileleri katılım gösterdi.

İTÜ DEFAMED İzmir bahar şenliği

Tam anlamıyla şenlik havasında geçen buluşmada çeşitli aktivitelerde güzel hatıralara imza atıldı ve bolca eski günler yad edildi. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere sözleşen mezunlar “Birlikteysek Güçlüyüz” mottosuyla çıktığı yolda son derece keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

İlkfer Grup, geleneksel "yaza merhaba" partisi 8 Haziran'da İlkfer Grup, geleneksel "yaza merhaba" partisi 8 Haziran'da

İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mehmet Cansever, mezunlara, sponsorlara ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Etkinlik çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Nermin İstikbal