lkfer Grup, 35'inci yılını geleneksel yaza merhaba partisiyle kutladı. "Yaza Merhaba" partisinde; İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Arslan, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Başkanı Başaran Bayrak, İTÜ DEFAV Yönetim Kurulu Üyesi Müh. Nuri Mert Can, İTÜ DEFAMED Başkan yardımcısı Müh. Ali Vehbi Üstün , İTÜ DEFAMED Yönetim Kurulu Üyesi Kapt. Süleyman Erşenler, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkan Yardımcısı Kapt. Sedat Oğuz, İTÜ DEFAV Muhasip üye Kapt. İlyas Murtezaoğlu, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Denetim Kurulu Başkanı Kapt. Birol Bayrakdar, Esenyel Partner Kurucu Ortağı Av. Türker Yıldırım, Kıyı Emniyeti Kaptan ve Başmühendisler Derneği Başkanı Kapt. Arslan Dede, Onursan Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Yılmaz Onur ile Genel Koordinatörü Barbaros Onur, DEFAV Yönetim Kurulu Üyesi Müh. Nuri Mert Can  olmak üzere denizcilik camiasının seçkin şirket sahibi ve yöneticileri  hazır bulundu.

Müh. İlker Meşe

Açılış konuşmasını İlkfer’un Kurucu Ortağı Müh. A. İlker Meşe yaptı. Konuşmasında şirketin 35’inci yılını kutladıklarını belirten Meşe, Yaza Merhaba’nın partisini de 22’nci kez düzenlediklerini söyledi. Pandemi ve vefatlar dolayısıyla Yaza Merhaba’nın üç yıl yapılamadığını hatırlatan misafirlere geldikleri için teşekkür etti.

Emrah Aşkın, Mert Meşe

Rus gemisi eğlence düzenledi, Amasra karıştı! Rus gemisi eğlence düzenledi, Amasra karıştı!

Ardından sözü İlkfer’in ikinci kuşak yöneticileri aldı. Emrah Aşkın kendisinin şirkette 20’nci yılı olduğunu söylerken, Mert Meşe ise şirketin hizmetlerinin aynı hız ve kalitede devam edeceğini belirterek misafirlere teşekkür etti. Müh. Yunus Emre Aşkın şirkette dördüncü yılı olduğunu belirterek bu sektörün içinde doğup büyüdüğünü ve uzun yıllar çalışabileceklerini söyledi.

Müh. Feramuz Aşkın

İlkfer’un Kurucu Ortağı Müh. Feramuz Aşkın ise Müh. A. İlker Meşe ile 50 yıldır sektörün içinde olduğunu belirterek, “Biz bir aileyiz. Tüm dostlarımız İLKFER grubunun bir ailesi. Biz bir yerlere geldiysek bu dostlar ile birlikte geldik. Bu süreç içerisinde bize katkı sağlayan bizimle birlikte yürüyen şu anda da şirketin kuruluşundan bu yana bizimle çalışmaya devam eden arkadaşlarımız mevcut. Ayrıca vefat eden çalışanlarımız da oldu. Emekli olup devam edenler de var. Bu bir ekip çalışmasıydı. Ekiple bir yerlere gelebilmeyi gösterdik. Ben burada tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İyi ki siz varsınız. İyi ki sizlerle birlikteyiz’ dedi.

İlkfer Denizcilik Yaza Merhaba PartisiEmekli Kılavuz Kaptan Saim OĞUZÜLGEN sahneye İlkfer’in kurucuları olan Müh. İlker Meşe ve oğlu Mert Meşe ile Müh. Feramuz Aşkın’ın oğlu Emrah Aşkın ve Yunus Emre Aşkın’ı davet ederek katılımcılar adına teşekkür ederek eğlenceye devam edildi. Davet sahipleri seneye tekrar beklediklerini belirttiler.

Gece, havai fişek gösterisiyle sonlandı.

Müh. Yunus Emre AşkınIlkfer Group Yaza Merhaba Dedi 105Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 42Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 36Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 35Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 30Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 23Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 20Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 19Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 16Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 15Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 14Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 12Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 11Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 10Ilkfer Group Yaza Merhaba Dedi 9Emrah Aşkın,

Editör: Nermin İstikbal