Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ve Heyeti Ekol Denizcilik'i ziyaret etti Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ve Heyeti Ekol Denizcilik'i ziyaret etti

Piri Reis Üniversitesi’nin, 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü, Tuzla Deniz Kampüsü Rıdvan Kartal Konferans Salonu’nda yapıldı.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Liderlik Ve Girişimcilik” Konulu Yeni Akademik Yılın Açılış Dersini Verdi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Liderlik ve Girişimcilik” konulu yeni akademik yılın açılış dersini verdi.

Törene, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okulu Tümamiral Ramazan Özoğul, İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, meclis üyeleri, PRÜ Mütevelli Heyeti üyeleri, denizcilik sektörü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Piri Reis Üniversitesi’nin, 2024 2025 Akademik Yılı Açılış Töreni1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören müzik dinletisi ile devam etti. Törende, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran bir konuşma yaptı.

Piri Reis Üniversitesi’nin, 2024 2025 Akademik Yılı Açılış Töreni

Törende, akademik yükseltme alan öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi, geçen yıl sportif başarılara imza atan ve bu yıl bölümlerine birincilikle giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Piri Reis Üniversitesi

Editör: Nermin İstikbal