Ekol Denizcilik Maltepe Yerleşkesi'nde Mutfak Atölyesi Açıldı! Ekol Denizcilik Maltepe Yerleşkesi'nde Mutfak Atölyesi Açıldı!

Bu atamanın, Türk Loydu’nun Bahamalar Topluluğu Ticari Denizcilik Yasası kapsamında kayıtlı gemiler için yasal sertifikasyon ve hizmetler üstlenmesine izin verdiği bildirildi.

Tanınma belgesini BMA Denetimler ve Sörvey Departmanı Başkanı Stephen Keenan’in elinden Türk Loydu Dış İlişkiler Müdürü Mehmet Avcı aldı.

İlişkilerimizi geliştirmeyi bekliyoruz

BMA Genel Müdürü ve CEO’su Kapt. Dwain Hutchinson, “Türk Loydu’nu ‘Tanınmış Kuruluşlar’ listemize eklemekten mutluluk duyuyoruz. Uluslararası gerekliliklere uygun olarak, BMA’nın yetkili klas kuruluşlarımız için sıkı kriterleri vardır ve Türk Loydu tüm gerekliliklerimizi yerine getirmektedir” derken, BMA Denetimler ve Sörvey Departmanı Başkanı Stephen Keenan ise, “Türk Loydu’nu Bahamalar tarafından tanınan bir kuruluş olarak ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Türk Loydu, Bahamalar’da kayıtlı gemi sahiplerine yasal sertifikasyon ve hizmetler sunmak için yeterlidir ve karşılıklı yarar sağlayacak ilişkilerimizi  geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz” diye konuştu.

Kararlılığımızın bir kanıtı

Türk Loydu’nun Bahamas Maritime Authority tarafından kendi adına yasal araştırma ve belgelendirme yapmak üzere resmi olarak yetkilendirildiğini duyurmaktan onur duyduklarını belirten Türk Loydu Genel Müdürü Lütfü Savaşkan ise, “Bu yetki, Türk Loydu’nun denizcilik sektöründe en yüksek güvenlik, kalite ve uyum standartlarını sürdürme konusundaki kararlılığının bir kanıtıdır. Bahama bayrağı altındaki gemilerin uluslararası düzenlemeleri ve standartları karşılamaya ve aşmaya devam etmesini sağlamak için BMA ve küresel denizcilik topluluğuyla yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Editör: Nermin İstikbal