KOSDER düzenlediği bir kahvaltı programı ile SHIPROUTE'un program akışı, konferans başlıkları ve netleşen konuşmacılar ve üst düzey katılımcıları deniz medyası mensupları ile paylaştı. 

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER), 22 Ekim 2024 Salı günü İstanbul Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirilecek olan Shipping Route İstanbul (SHIPROUTE) Konferans ve Gala Yemeği öncesi basına özel bir kahvaltı organizasyonu düzenledi.
KOSDER, SHIPROUTE'u deniz medyasına anlattı
Kahvaltıya; Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çendik, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda denizcilik sektöründeki basın mensubu katılım sağladı.

İDO Sonbahar-Kış Tarifesini Satışa Sundu! İDO Sonbahar-Kış Tarifesini Satışa Sundu!

Saat 14.00’de başlayacak etkinlik 18.00’e kadar sürecek. SHIPROUTE-24, panellerin ardından kokteyl ve gala yemeği ile sona erecek.

KOSDER Başkanı Hakan Çendik, geleneksel hale getirmeyi amaçladıkları konferansa ilişkin bilgilendirme için sektörel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Çendik gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu konferans 2 yıl önce yaptığımız konferansın devamı niteliğinde olacak. Geçen yıl yönetim kurulu toplantımızda bu konferansı 2 yılda bir olacak şekilde geleneksel hale getirip sektörün paydaşlarına sunmaya gayret ettik” dedi.

Toplantıda  SHIPROUTE kısa tanıtımı ve logo hikâye videosunun sunumu ile ortaya çıkış hikâyesi ve bu sene belirlenen misafir ülke Hollanda ile ilgili bilgiler aktarıldı.

G Ö R S E L S O NG Ö R S E L 2G Ö R S E L 1

Editör: Nermin İstikbal