İç sularda çalışan gemi ve su araçları yönetmeliği yayınlandı İç sularda çalışan gemi ve su araçları yönetmeliği yayınlandı

Yalova merkezli Tersan Tersanesi, Arkas Line filosunda bulunan konteyner gemisi Gabriel A’nın bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Günün Anısına Gemiye Bir De Plaket Hediye Edildi.

Gemi, aynı zamanda Tersan’ın 1000’inci tamir projesi olunca bu özel kilometre taşı için bir de kutlama düzenledi. Günün anısına gemiye bir de plaket hediye edildi.

Tersan’dan yapılan açıklamada, “10 yıl önce Arkas için tamirini gerçekleştirdiğimiz ilk gemi olması sebebiyle bu gemi bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Aynı gemiyi 1000. projemiz olarak görmek, bizler için güzel bir tesadüf ve büyük bir onur olup, uzun süreli işbirliğimizin gücünü yansıtıyor” ifadelerine yer verildi. 

Daha gidecek yolumuz var

Tersan Tersanesi Kıdemli Liman Kaptanı Sadullah Altay ise, “37’inci projeden sonra 50’inci 100’üncü ve 500’üncü projelerinde yer aldığım Tersan Tersanesi’nde 1000. projeyi de tamamlamış olmak büyük bir onur ve mutluluk. Daha gidecek çok yolumuz var ve her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur” dedi.

1221 Teu’luk Gabriel A, 155.6 Metre Uzunluğa Ve 24.5 Metre Genişliğe Sahip.

Editör: Nermin İstikbal