İstanbul merkezli Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi 7 Eylül 2024 Cumartesi günü güverte ve makine zabiti öğrencilerini mezun etti. Etkinlik AVS Küresel Gemi Tedariği ve Yönetimi’nin desteğiyle gerçekleşti.

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi

Mezuniyet törenini MV AMOR gemisinde gerçekleştiren Ekol, öğrencileriyle birlikte boğaz manzarasının tadını çıkardı.

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Mutlu Arslan AVS’ye destekleri için, “Eğitim sürecimiz boyunca yanımızda olan AVS’ye teşekkür ediyoruz. Katkıları, öğrencilerimizin profesyonel hayata hazırlanmalarında önemli bir yere sahip.” sözleriyle teşekkür etti.

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi4

AVS Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek ise şunları söyledi: “AVS’nin sektördeki bu gücü ve desteği aslında AVS ile çalışan ve çalışmayı düşünen müşterilerine aittir. Bu sebepten AVS ile iş ilişkisi kuran tüm müşterilerimize içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi3

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi mezunlarını şu sözlerle uğurladı:

“Mesleki yolculuğa hazırlar”

“Bu özel gün, öğrencilerimiz için yalnızca bir mezuniyet değil, aynı zamanda denizcilik dünyasında profesyonel kariyerlerine adım attıkları bir dönüm noktası oldu. Tüm öğrencilerimiz, uzun ve zorlu eğitim süreçlerinden başarıyla geçerek denizcilik sektörüne güçlü ve yetkin bir şekilde hazırlanmalarını sağlayan öğretmenlerimizin rehberliğiyle büyüleyici bir mesleki yolculuğa çıkmaya hazırlar.”

“Rüzgarlar daima kolayınıza olsun”

“Bu gurur verici günün bir parçası olan tüm çalışma arkadaşlarımıza, eğitmenlerimize ve elbette mezunlarımızın ailelerine teşekkür ederiz. Onları denizcilik sektörüne uğurlarken, başarılı bir kariyer yolunda güvenle ilerlemelerini diliyoruz. Yeni mezunlarımıza denizlerde bol şans, rüzgarlarının daima kolaylarına olmasını temenni ediyoruz.”

Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi13Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi12Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi11Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi9Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi8Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi7Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi6Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi5Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi4Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi3Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi2-1Ekol Denizcilik Eğitim Merkezi1Ekol Denizcilik Eğitim MerkeziEkol Denizcilik Eğitim Merkezi2

Koç'tan İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrenclerine hediye geldi Koç'tan İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrenclerine hediye geldi

Kaynak. Haberdenizde

Editör: Nermin İstikbal